Icon: Taylor Momsen

Taylor Michel Momsen, född 26 juli 1993 i Saint Louis, Missouri, USA, är en amerikanskskådespelare, sångerska och fotomodell.

Momsen har varit med i bland annat Grinchen – Julen är stulenSpy Kids 2,och We Were Soldiers. Sedan 2008 spelar hon karaktären Jenny i amerikanska TV-serien Gossip Girl.

Men i början av april så avslöjade hon att hon blivit sparkad från gossip girl pga att hon blev ovän med producenten. Producenterna har avslöjat att något "stort" kommer hända i sista avsnittet av gossip girl Det avsnittet kommer visas i USA någon gång i Maj.

Taylor är även ansiktet utåt för Madonna's och hennes dotters nya klädlinje Material Girl.

Många säger att Taylor är den nya Courtney Love, som hon hatar att bli jämförd med.

 

THE PRETTY RECKLESS

Taylor är för tillfället (juli 2010) ute och turnerar med sitt band, The Pretty Reckless på The Vans Warped Tour.

The Pretty Reckless är ett post-grunge band bildat av Taylor Momsen. Bandet hette från början The Reckless, men ändrades till The Pretty Reckless av okänd anledning. Momsen har sagt i en intervju med OK! Magazine att bandet har undertecknat med Interscope Records och kommer att släppa sitt debutalbum senare i år. Hon påpekade också att bandet kommer att börja turnera som The Veronicas förband i år. I en intervju med MTV, avslöjade Momsen influenser på bandet omfattande Beatles tillsammans med många grunge band som Soundgarden, Audioslave, Hole och Nirvana. Hon uppgav också att hennes personliga influenser även är Debbie Harry, Joan Jett och Cherie Currie.

 Kommentarer
Postat av: maria

lägg av amanda du KAN inte tycka om henne!

2010-08-21 @ 13:25:46
URL: http://januari.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0