This love stuff can be a muthafucka

Jag är hungrig som en jävla vagina men inte finns det någon mat hemma inte, jävla afrika skafferi. Kan någon snälla komma och mata mig innan jag kryper ihop och dör av svält??????????

chanel

Carla Bruni – Quelqu'un M'a Dit


Fuck me badly once, shame on you. Fuck me badly twice, shame on me.


HeyGia.bubbleroom.se

Klicka or die ---> Nancy Sinatra – Summer Wine


I scream, you scream, we all scream for ice creamRajt nao finns det linnen på hm för 29 spänn, faboulus. Inhandlade denna glassliknande skapelse. Har dock klippt lite i den.

 

There's two kinds of guys. The ones who hold your hand and the ones that fuck you.

Lade märke till att det var nästan om inte precis en månad sedan jag bloggade. Jag vet att ni har saknat mig! Hmm, de e helt fantastiskt att det gått så pass lång tid men endå har jag ingenting att skriva. Kan bero på att jag ägnat de senaste 30 dagarna åt redtube.com. Underbar sida. En annan anledning är att det är sprickor i hela min skärm så jag knappt kan se vad jag skriver. Hur gick det till? Vet inte, för kul framför redtube där nån kväll kanske.

Är jag hade glömt hur tråkigt ock meningslöst detta vaaa... Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Skulle kunna slänga upp någon skön låt men så mycket bryr jag mig inte om er.. Så nä, blir cigg på de så ska jag allt tänka ut något rikligt sköjjit heheSkanky bitch.


RSS 2.0